O a tulaga faʻatatau mo mea mataʻutia i le gaosiga o masini pellet suauu biomass

Biomass suauʻu pellet masini e iai tulaga manaʻomia mo mea mataʻutia i le gaosiga o gaosiga.O le lelei tele o mea mata e maua ai le maualalo o le biomass ma sili atu le pauta, ma o mea mata'utia tele o le a mafua ai le tele o le ofuina o meafaigaluega olo, o lea o le a a'afia ai le lapopoa o mea mata.O le lelei o mea faʻapipiʻi e aʻafia ai foi le gaosiga lelei ma le faʻaaogaina o le eletise.

I le tulaga masani, o mea mataʻutia ma sina laʻititi laʻititi e faigofie ona faʻapipiʻi, ma o mea faʻapipiʻi tele e sili atu ona faigata ona faʻapipiʻi.E le gata i lea, o le impermeability, hygroscopicity ma le faʻapipiʻiina o le mamafa o mea mata e fesoʻotaʻi vavalalata ma le lapopoa.

Afai o le mea lava lea e tasi e eseese le lapopoa i le maualalo o le mamafa, o le tele o le vaega o le meafaitino, o le faagesegese o le suiga o le mamafa, ae o le faateleina o le mamafa, o lenei eseesega e le iloa pe a oʻo le mamafa i se tau.

O fasimea e la'ititi la'ititi e lapopo'a ma'oti le pito i luga, ma e ono mitiia e fasi meata'i laupapa le susu ma toe maua ai le susu.I se isi itu, a o faasolo ina laʻititi le lapopoʻa, e faigofie ona faʻatumu le gaogao i totonu, ma faʻateleina le faʻapipiʻiina, lea e maua ai le toega o vaega o le biomass i totonu.O le faʻalavelave e faʻaitiitia, ma faʻavaivaia ai le hydrophilicity o le poloka faʻapipiʻi ma faʻaleleia atili ai le vai.

1628753137493014

O a tulaga o mea mata'utia mo le gaosiga omasini pellet suauu biomass?

Ioe, e tatau foi ona i ai se tapulaa itiiti.Afai e la'ititi tele le lapopo'a o fasi laupapa, o le a fa'aitiitia le agava'a fa'afetaui i le va o fasi fafie, e i'u ai i le le lelei o le fa'aliliina po'o le fa'aitiitia o le tetee atu i le malepelepe.O le mea lea, e sili atu le le laʻititi nai lo le 1mm.

Afai o le tele o le sawdust e sili atu nai lo le 5MM, o le a faʻatupulaʻia le feteʻenaʻiga i le va o le taʻavale faʻamalosi ma le meafaigaluega abrasive, o le a faʻateleina le feteʻenaʻiga o le masini pellet biomass, ma o le a faʻaumatia le faʻaaogaina o le malosi.

O le mea lea, o le gaosiga o pellets suauu e masani ona manaʻomia le tele o meafaitino e pulea i le va o le 1-5 mm.


Taimi meli: Aukuso-20-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou