Fa'atomuaga o le mama mama o le Alaisa Husk Machine

O le a le mama mama ole masini pa'u araisa?Ou te talitonu e toʻatele tagata e leʻi faʻalogo i lenei mea, ae o le mea moni e malamalama, aua e le masani ona tatou faʻafesoʻotaʻi ma lenei mea i o tatou olaga.Ae ua tatou iloa uma lava o le masini pellet pa'u araisa o se masini mo le oomiina pa'u araisa i le siosiomaga faauo suauu biomass, ma le mama mama o se vaega autu ma o se tasi o vaega o le masini masini pa'u araisa.I le taimi lava e tasi, o se meafaigaluega foi o se tasi o vaega vaivai.

mama ole pa'u araisa masini pellet

O mama mama e masani ona faʻaaogaina i fale gaosi fafie poʻo fale gaosi meaʻai.O pisinisi eseese e faʻaaogaina granulators eseese ma mama mama.

O le mama mama o se vaega maaleale porous annular ma puipui manifinifi, pores mafiafia ma maualuga saʻo saʻo.I le faʻagaioiga, o le fafaga e oomiina e ala i le feliuliuaʻi o paʻu ma taʻavale, faʻaoso i fafo mai le puipui i totonu e ala i pu paʻu i le fasi pepa, ona tipi lea i luga o se naifi i pelleti e manaʻomia le umi.

O le mama mama e taua tele i le gaosiga o le granulator, aua e le gata ina afaina ai le lelei o pellets gaosia, ae o le tau foi o le mama mama e matua maualuga lava, e oʻo lava i le faʻamauina mo le sili atu i le 25% o le tau o le tausiga. le mafutaga faaleaoaoga e fa'aaoga ai masini fa'atosina.


Taimi meli: Ian-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou