E faʻafefea ona teuina pellets o masini pellet biomass?

E faʻafefea ona teuina pellets o masini pellet biomass?Ou te le iloa pe na malamalama tagata uma i ai!Afai e te le mautinoa, se'i o tatou va'ai i lalo!

1. Fa'agogoina o pellets biomass: O mea mataʻutia o pellets biomass e masani lava ona feaveaʻi mai le eleele i le laina gaosiga vave, aemaise lava mea mataʻutia o vaomago.Aʻo leʻi faʻasalalauina le gaosiga o pellets biomass, e tatau i tagata uma ona faʻamago maeʻaeʻa ia vaomago.O le teuina o suauu pellet biomass e masani lava ona gauai atu i galuega puipuia o afi i totonu o fale teu oloa.Faʻapipiʻiina i masini afi afi ma lapataiga afi i totonu o le faleteuoloa, e tatau ona tape le afi i le taimi i le amataga o le laasaga.

2. Susū-faamaonia o pellets biomass: E tele timuga i le tautotogo ma le taumafanafana, ma o nisi taimi o le ai ai pea timuga tau, ma o le a faateleina le susu o le ea.I totonu o le faleteuoloa o loʻo teuina ai pellets biomass, e le gata ina tatau ona faʻamautinoa e leai se vai e tafe, ae ia faʻalogo foi i le ea ma le faʻamama i le taimi o galuega, pe afai o le susu i le ea e sili atu nai lo le suauu pellet, o le biomass. pellets o le a mitiia le susu i le ea, lea o le a faʻafefe ai le suauu pellet biomass e le atoatoa ma faʻaitiitia ai le tau calorific.I le vaitau vevela o le mauaina o mea faʻanatura, o le tele o suauʻu biomass o loʻo teuina i fafo o maʻa masani.Ole susū ole suau'u paiomass e maualalo ile taimi e maua mai ai, ae ole a fa'atupula'ia fo'i le susū ole suau'u olaola ona ole umi ole matagi ma le la.

3. O le susu ma le lefulefu i totonu o meaola o le biomass o le a suia e tusa ai ma suiga o faʻamatalaga fafo e pei o vaitau, o lea e iai se eseesega i le va o uiga o mea faʻaonaponei e feaveaʻi umi ma mea fou na gaosia, lea e faigofie ona faʻaogaina. pulea mea mata.O uiga lautele e tatau ona fetuunai i itu uma i lalo o le tulaga o le gaosiga ma le gaosiga, ma e tusa lava pe i ai se suiga i le afa lona lua, o le a le mafua ai ni suiga tetele.

Ua e manatua le auala e fa'asaoina ai pellet i Rizhao biomass pellet machine?

Faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi le faatonu mo le tele o malamalamaga o le biomass pellet machine ma le biomass pellet fuel, ma e mafai ona e valaʻau i le telefoni faʻafesoʻotaʻi.

1637977779959069

 


Taimi meli: Mati-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou