Taulai i le saogalemu, faʻalauiloa le gaosiga, taulaʻi i le lelei, ma maua ai faʻaiʻuga - Kingoro e faia aʻoaʻoga saogalemu ma aʻoaʻoga faʻaletausaga ma le faʻatinoina o sini mo le saogalemu.

I le taeao o Fepuari 16, na faʻatulagaina ai e Kingoro le "2022 Safety Education and Training and Safety Target Responsibility Conference".O le au taʻitaʻi a le kamupani, matagaluega eseese, ma 'au aʻoaʻoga gaosiga sa auai i le fonotaga.

O le saogalemu o le matafaioi, ma o le tiute e sili atu le mamafa nai lo le Mauga o Tai.O le saogalemu o gaosiga o le faamuamua pito i luga.O le taloina o lenei fonotaga o le a faʻamalosia atili ai le pulega o le saogalemu, faʻaleleia atili le gafatia o le kamupani e faʻamautinoa le saogalemu o gaosiga, ma faʻamautinoa le faʻataunuʻuina o sini faaletausaga a le kamupani mo le saogalemu.

信图片_20220217131856

 

O Mr. Sun Ningbo, le pule sili o le vaega, na tuuina atu se faamalamalamaga puupuu ma aoaoga i le malamalama faavae o le saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga, aia tatau ma noataga o tagata faigaluega, ma isi.

信图片_20220217142606

Ina ua mae'a le a'oa'oga, sa sainia e le pule sili o Sun Ningbo le "Safety Target Responsibility Letter" ma le kamupani o le saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga.

Ina ia ausia se tulaga lelei o le leai o se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le tausaga atoa, o galuega saogalemu o le toto ola lea o le kamupani ma o le faʻamuamua pito i luga ole pulega a le kamupani.E fesoʻotaʻi saʻo i le ola ma le atinaʻeina o le kamupani ma le taua o tagata faigaluega taʻitasi.

O le saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga o le faavae lea o galuega uma.O le sainia o le tusi o tiute mo faamoemoega o le saogalemu o faalapotopotoga, o le faamamafa maualuga lea a le kamupani i le pulega o le saogalemu, ma o le matafaioi foi lea a tagata faigaluega uma o le kamupani.

E ala i le sainia o le tusi mo le saogalemu, o le faʻalauiloaina o le saogalemu ma le lagona o le matafaioi a tagata faigaluega uma e faʻaleleia atili, ma faʻamalamalamaina le faʻamoemoega o le saogalemu o tagata faigaluega i laʻasaga uma, lea e faʻaogaina i le faʻatinoina o le faiga faʻavae o le pulega o le saogalemu o le " muamua le saogalemu, muamua le puipuiga”.I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina o le mataʻitusi autu o le saogalemu o se avanoa, faʻapalapala faʻavae i luga o le laulau, faʻatinoina o le faʻatinoga mai le pito i luga i lalo, ma le faʻatinoina o suʻesuʻega, manatu faaalia ma le faʻasaʻoina o lamatiaga saogalemu i aso taitasi i se taimi talafeagai, o le a fesoasoani e ausia le sini faaletausaga pulega saogalemu.


Taimi meli: Feb-16-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou