O otaota o povi e mafai ona faʻaaogaina e le gata o pellets suauu, ae faʻapea foi mo le faʻamamaina o ipu

Faatasi ai ma le televave o atinaʻe o lafumanu, o le filogia o otaota ua avea ma faʻafitauli tele.E tusa ai ma faʻamatalaga talafeagai, i nisi nofoaga, o otaota povi o se ituaiga otaota, lea e matua masalomia.O le filogia o otaota o povi i le siosiomaga ua sili atu nai lo le filogia o fale gaosimea.O le aofaʻi atoa e sili atu i le 2 taimi.E mafai ona gaosia otaota o povimasini pellets biomessfa'atasi ai ma se masini pellet fau mo le mu, ae o le otaota povi o lo'o i ai se isi galuega, e foliga mai o se fufulu ipu.

5fa2119608b0f

E silia ma le 7 tone lapisi e maua e le povi i le tausaga, ae o le povi samasama e maua mai i le va o le 5 ma le 6 tone lapisi.

Ona o le leai o se manatu i le togafitia o otaota povi i nofoaga eseese, e leai ni nofoaga e togafitia ai otaota povi i nisi o nofoaga o loʻo faʻatumauina ai le lafu povi.

O le iʻuga, o otaota o povi e faʻaputuina i soo se mea, aemaise lava i le taumafanafana, o loʻo faʻafefeteina le manogi, lea e le gata o loʻo i ai se aafiaga le lelei i le olaga masani o tagata o loʻo siomia ai, ae faʻapea foʻi le puna o le faʻatupuina ma le toe gaosia o le tele o siama siama. , lea e i ai se aafiaga ogaoga i le faʻalapotopotoga faʻaleleia..

E le gata i lea, o otaota povi mata o loʻo tu saʻo i luga o le eleele, e maua ai le vevela, faʻaumatia le okesene o le eleele, mafua ai le mu o aʻa, ma faʻasalalau foʻi fuamoa o parasite ma microorganisms pathogenic.

I Tibet, o lenei otaota povi ua avea ma se ituaiga o oa.Fai mai na tuu e tagata Tibet otaota povi i luga o le puipui e faailoa ai lo latou tamaoaiga.Po'o ai lava e tele atu otaota povi i luga o le puipui e fa'ailoa mai po'o ai e sili ona mauoa.

O otaota o povi e taʻua o le "Jiuwa" i le gagana Tibet."Jiuwa" ua faʻaaogaina e fai ma fafie mo lauti ma kuka i Tibet mo le faitau afe o tausaga.E manatu le ʻaufaifaatoʻaga ma le ʻaufai lafumanu e nonofo i laufanua kiona o se fafie e sili atu ona lelei.E matua ese lava mai otaota o povi i le itu i saute ma e leai sona manogi.

E le gata i lea, o otaota povi e masani ona faʻaaogaina e fufulu ai ipu i fale Tibet.Ina ua uma ona inu le ipu ti pata, ona latou tago lea i se luuga o otaota povi ma olo i totonu o le tanoa, tusa lava pe sa fufulu ipu.

O otaota o povi e mafai ona togafitia e ala i le fausiaina o se mea e faʻafefe ai le biogas, e iai sona aafiaga lelei.E le gata ina foia ai le suauu o le toatele, ae faapea foi ona pala atoa ai le otaota o povi.O le toega ma le vai o le biogas o ni fugala'au lelei tele, lea e mafai ona fa'aleleia ai uiga taua o fualaau 'aina ma fualaau faisua.Tulaga lelei, faʻaitiitia tupe faʻafaigaluega.

O otaota o povi ose mea lelei lelei mo le totoina o pulou.O otaota o povi e gaosia e le povi i le tausaga e mafai ona tupu le tasi mu o pulou, ma o le tau o le gaosiga i le mu e mafai ona sili atu i le 10,000 yuan.

I le taimi nei, e mafai ona faʻaliliuina le otaota i oa, ma faʻagasolo pellets biomass i le suauu pellet biomass ma le tau maualalo, tulaga mautu, avanoa maketi tele ma le puipuiga o le siosiomaga, ina ia maua ai faʻamanuiaga sili atu.

5fa2111cde49d

Mo le fa'aogaina o otaota povi e fa'agaoio ai le suauu pellet, muamua, o le otaota povi e fa'apalapala i le pauta lelei e ala i se pulverizer, ona fa'amamago lea i le tulaga fa'amautu o le susu e ala i se fa'agogo fa'agogo, ona fa'amago sa'o lea e lemasini pellet suauu.Laititi laʻititi, maualuga calorific tau, faigofie teuina ma felauaiga, ma isi.

O le fa'avevelaina o otaota o otaota o povi e leai se filogia, ma o le sulfur dioxide ma isi kasa o lo'o i totonu o le fa'aogaina o tulafono tau puipuiga o le si'osi'omaga.

E mafai ona fa'aogaina suau'u pellet biomass otaota o povi i totonu o aiga ma fale eletise, ma e mafai ona fa'atau atu le pefu fa'ama'a'a i matagaluega fau auala mo le fa'apalapalaina o auala, ma e mafai fo'i ona fa'aoga e fai ai le suavai leaga ma fa'alapalapala.


Taimi meli: Mati-12-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou