MESIN PELETI BIOMASS

Ⅰ.Galuega Fa'avae & Fa'amanuiaga Fa'ato'aga

O le atigipusa e tutusa-axis multi-stage helical gear type hardened type.O le afi o loʻo faʻapipiʻiina i luga, ma o le fesoʻotaʻiga e faʻapipiʻi saʻo.I le taimi o le faʻagaioiga, o mea e paʻu saʻo mai le pito i totonu i luga o le fata feʻaveaʻi, ma faʻaauau pea ona tufatufaina atu i totonu o le pito i totonu o le paʻu (le faʻafesoʻotaʻi o le uila ma le mate) e ala i le malosi centrifugal.O mea mata e oomi i totonu o le pu mate e le uila.I lenei faagasologa, o le mea mata o le ai ai suiga faaletino po o nisi o vailaau (e tusa ai ma le mea) i lalo o le mamafa maualuga ma le vevela maualuga, ma o le a faia i se tino elongated cylindrical malomalosi faifai pea, ona tipiina lea i latou i le tele o pellets e. o naifi faataamilo i le mate.O nei pelleti o le a fa'asa'olotoina e le pa'u fa'ato'a fa'ata'amilo ma pa'u i totonu o le alavai.Ona uma ai lea o le faagasologa atoa o le pelletizing.

图片无替代文字

 

1. Fafaga Tusa'o

O mea mata o lo'o fafaga tu'usa'o ma o lo'o tu'u sa'o i le mea, fa'atasi ai ma le pa'u ma le ta'avale pinch rotary, o mea e fa'acentrifugal ma fa'ata'atia fa'ata'amilo i le mate.

2. Mama Mama

O le mate o le ituaiga mama lua, ma le fausaga tūsaʻo.O le potu pelletizing e faʻaaogaina foi mo le malulu, sili atu filifiliga, ma sili atu tupe maua.

3. Masini Tu'i ese Tutoatasi

O le masini fa'atosina tuto'atasi e fa'amautinoaina le fua fa'atatau o le pellet.O le mamanu lelei e faʻaititia ai le taumafaina ma faʻaleleia le lelei.E galue 24 itula ma otometi ona lubricates.

4. Siosiomaga ma Malosiaga-sefe

O le vaega autu o le amoina o uta e fa'aogaina ai mea e fa'alavalava maualuga.O vaega o lo'o fa'aofuina e fa'aluaina fa'atusatusa i isi oloa fa'apena.

Ⅱ.Vaega Fa'ainisinia Autu

A. Fa'asologa fa'apitoa

图片无替代文字

B. Fa'amauga mana

图片无替代文字

Ⅲ.Fauga

图片无替代文字
图片无替代文字

Ⅳ.Meafaigaluega Ausilali

图片无替代文字

Ⅴ.Vaega Fa'apitoa

图片无替代文字

Taimi meli: Aukuso-06-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou