Biomass granulator faʻaleleia le ola tautua ina ua maeʻa toe iloiloga

O lala fafie o vaomatua ua avea pea ma puna malosi taua mo le ola o tagata.O le lona fa o le tele o le malosiaga i le aofaʻi o le faʻaaogaina o le malosi pe a uma le koale, suauʻu ma le kesi masani, ma o loʻo nofoia se tulaga taua i le faʻaogaina o le malosi atoa.

1624589294774944

E fa'atatau e le au atamamai fa'atatau o le fa'amama fafie o le a avea ma se vaega taua o le fa'aogaina o le malosi gafatia i le lumana'i, ma e o'o atu i le ogatotonu o lenei seneturi, o le tele o fafie e suitulaga i fafie e gaosia e tekinolosi fou o le a sili atu i le 40% o le aofa'i o le fa'aaogaina o le malosi o le lalolagi.

O le tele o fasi fafie, lala, tagutugutu o laau ma isi fasi laupapa e gaosia ma gaosia mai fafie e susunuina saʻo ona e le o faʻaaogaina, e mafua ai lamatiaga o le siosiomaga ma le faʻaleagaina o le ea.

O le fanau mai o le biomass granulator foia faafitauli o loʻo i luga, iloa ai le faʻaogaina o le puipuiga o le siosiomaga o fasi laupapa, sawdust ma isi fasi laupapa, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le ea, ma iloa ai le toe faʻaaogaina o punaoa, lea e fasiotia moni ai manulele e lua i le maʻa e tasi.

O le a la le tau o lenei granulator?E fia le tele o meafaigaluega?E fa'afefea ona ou fa'atauina se fa'ato'aga fa'atosina e sili atu ona mautinoa?

Muamua, su'esu'e le fa'agasologa o le biomass granulator.I se tulaga lautele, o le sili atu le alualu i luma o le gaosiga o le gaosiga, o le maualuga lea o le tau.Sei ou talanoa muamua e uiga i le faiga o le gaosiga o lenei masini: I se tulaga lautele, o le gaosiga o aso nei o le faʻaogaina o le faʻamau, o le taʻavale mamafa e taamilo i se saoasaoa maualuga, ma faʻatupuina le malosi centrifugal.I lalo o le gaioiga o le centrifugal force, o le meataalo bamboo e tufatufa tutusa i totonu o le limu.luga.

O lenei taʻiala galue e faʻaleleia ai le faʻaogaina o le malosi, faʻaitiitia foi le ofuina ma faʻaleleia le ola tautua.

O loʻo i luga o fautuaga talafeagai i le auala e filifili ai se masini pellet mo oe.A e faʻatau se masini ma meafaigaluega, e tatau ona e suʻesuʻeina le tele o itu.A fa'atau meafaigaluega, e fautuaina e savali solo ma va'ai atili, ma o le mea e fetaui ma oe e sili!Afai ei ai ni au fesili, fa'amolemole fa'afeso'ota'i matou.


Taimi meli: Me-11-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou