O le a le aafiaga o le faasaoina o le malosi o le biomass granulator?

Biomass pellets malosi e gaosia e biomass pelletizers o se puna malosi fou lauiloa, ma o le a avea ma punaoa malosi mo sina taimi i le lumanaʻi.E te iloa pe fa'afefea ona fa'atusatusa i puna'oa masani masani?

Tuu atu i le kamupani gaosi masini pellet biomass e faailoa atu le aafiaga o le faasaoina o le malosi o pellets malosi biomass mo oe i auiliiliga.

O lo'o suia nei e le biomass pellets ogaumu fa'amu fafie masani ma le malosi o le vevela e na'o le 10%, ma fa'alauiloa ogaumu fa'asao fafie ma le lelei o le 20% -30%.Ole fua fa'asao malosi lea ile tekonolosi faigofie, fa'alauiloa faigofie ma fa'amanuiaga manino.oloa lauiloa.O se tasi foi lea o suauu taua mo le atinaeina o le tatou tamaoaiga.

Pe tatou te iloa atili e uiga i le fa'aogaina o mea'ai fa'amumu?

O le suauu biomass e gaosia e le granulator o loʻo i ai le lelei o le maualalo o le carbon, faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaaogaina faʻafouina.O le avea ma se oloa lauiloa i totonu o pisinisi faʻavela, o le a fesoasoani foi le suauu biomass i le atinaʻeina o se sosaiete faʻasao malosi ma le siosiomaga.

1617158289693253

 

O le biomass pellet product o loʻo i ai se tau calorific tele, lea e mafai ona faʻamautinoa ai le maualuga o le mama o le oloa i le taimi o le faʻaaogaina, lava le faʻafefe, ma o le a le maua ai isi otaota i le taimi o le faʻaogaina, ma o le a le mafua ai le faʻaleagaina o le ea i le ea.

Talu ai o pellets faʻafefe o le biomass e le o iai le sulfur scale, o le a le mafua ai le pala i le pusa i le taimi o le faʻaoga, ma e mafai ona puipuia le puipui i totonu o le pusa mai le faʻaleagaina i le taimi o le faʻaoga, lea e mafai ona faʻaumiina ai le ola tautua o le pusa, lea e aoga mo pisinisi. talosaga.i sefe lelei tau.

O le malosi-fa'asao a'afiaga a le gaosiga o masini pellet i luga o le puipuiga o le si'osi'omaga fa'aagafesootai, o oloa fa'amumu fa'amumu e gaosia ma fa'agaioia e tagata gaosi masini pellet biomass e sili atu ona mama ma mama, ma e mafai ona fa'aitiitia lelei le mamafa o tagata faigaluega ma tau faigaluega i le taimi o le fa'aoga.Mo le natura, o se O se oloa sili ona lelei e mafai ona fausia ai se olaga faauo si'osi'omaga ma fa'avae se fa'avae mo le fa'asaoina o le malosi mo le sosaiete.


Taimi meli: Apr-28-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou