O a manaʻoga o masini masini pellet biomass mo le gaosiga o mea mata?

O manaʻoga o masini masini pellet biomass mo le gaosiga o meafaitino:

1. O mea lava ia e tatau ona i ai le malosi faʻapipiʻi.Afai o le mea lava ia e leai se malosi pipii, o le oloa extruded e le biomass pellet masini e le o faia pe le tatalaina, ma o le a gau i le taimi lava e felauaiga.Afai e le mafai ona ausia le malosi faʻapipiʻi o le mea faʻaopoopo, e tatau ona faʻaopoopo mea faʻapipiʻi ma isi faʻatusatusaga faʻatatau.

2. O le susu o mea e manaʻomia tele.E manaʻomia le tausia o le susu i totonu o se vaʻaiga, matutu tele o le a aʻafia ai le aʻafiaga, ma afai e tele naua le susu, e matua faigofie lava ona faʻamalo, o le mea lea o le susu o le mea o le a aʻafia ai foi le tau o le gaosiga o le biomass. masini pellet, o lea e tatau ai ona alu i le faiga faʻamago aʻo leʻi gaosia.Fa'amago pe fa'aopopo vai e fa'atonutonu ai le susū i totonu o se vaega fa'apitoa.A maeʻa le gaosiga, o le susu o loʻo i lalo ifo o le 13% pe a uma ona faʻagogo lelei.

3. Le tele o meafaitino pe a uma le faʻaleagaina e manaʻomia.O mea e tatau ona tu'imomomo muamua i le pulverizer straw, ma o le tele o le vaega ua faaleagaina e tatau ona tutusa ma le lautele o fasi vaomago e te mana'o e fai ma le tele o le avanoa o le straw pellet machine mold.O le tele o mea faʻaleagaina o le a aʻafia tonu ai le tau o le gaosiga o le masini pellet straw, ma e oʻo lava i le leai o se mea e maua.

609ba269d77a3


Taimi meli: Iul-01-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou