O le a le faʻalavelave faʻafuaseʻi e manaʻomia le lubrication o masini pellet fafie?

E masani lava, pe a matou faʻaogaina le masini pellet fafie, o le lubrication system i totonu o meafaigaluega o se vaega taua o le laina gaosiga atoa.Afai e le lava le suauʻu lubricating i le taimi o le faʻaogaina o le masini fafie, e le mafai e le masini faʻapipiʻi laupapa ona galue masani.Talu ai a faʻaogaina le masini faʻapipiʻi laupapa, o le mamafa e matua tele lava, aua pe a fai pellets, o le feteʻenaʻiga i le va o mea mataʻutia o le a maua ai le tele o le vevela, lea e oʻo atu ai i le maualuga o le vevela ma le faʻaleagaina o meafaigaluega.Pe a gaosia pellets, o a mea e manaʻomia mo faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻapipiʻiina masini pellet laupapa:

I se tulaga lautele, o mea mataʻutia o loʻo faʻaaogaina i totonu o le masini faʻapipiʻi laupapa e gaosia e la matou fale gaosi oloa o le eucalyptus, birch, poplar, fualaʻau fualaʻau, sawdust, lala, ma isi mea faʻapitoa mo le faia o pellets.I le taimi lava e tasi, e mafai e le masini pellet fafie ona foia lelei le faafitauli.O mea mataʻutia o le alava faʻafefe e faigata ona faʻapipiʻiina ma isi faʻafitauli, e mafai ona tatou faʻapipiʻiina molds maualuga mo granulators eseese ina ia mafai ona faʻalauteleina le ola o meafaigaluega, ma e mafai foi ona faʻaleleia le lelei o granules ma le tele o le taumafaina o le mata. mea e mafai ona faaitiitia.

I lenei tulaga, e tatau ona tatou gauai atu i le aʻoaʻoina o mea faʻalavelave faʻafuaseʻi e manaʻomia le lubrication o le masini paʻu laupapa i le taimi o le gaosiga ma le faʻaogaina o le masini pellet fafie:
1. Pe a faʻaauau pea le masini pellet fafie mo le 4 itula, e manaʻomia le lubricate o le taʻavale faʻapipiʻi o meafaigaluega ia le itiiti ifo ma le tasi.E fautuaina fo'i le tu'uina atu o sina lubrication i le 1 itula uma o le fa'agaioiga (fa'a'u'u lola i le fa'ai'uga o fa'agasologa ta'itasi - ina ia aua ne'i o'o i totonu mea. E fa'aitiiti le pata i totonu o lo'aiga pe a mālūlū, ma i'u ai ina toso mea i totonu o pa'u. ).

2. Fa'a'u'u le mea o lo'o fa'apipi'iina le masini pellet sawdust i le ta'i 8 itula.

3. Pe a galue le masini pellet fafie mo 2000 itula, poʻo 6 masina uma, e tatau ona sui le suauʻu pusa.

4. Siaki le maualuga o le suauʻu o le fafaga fafaga i le taimi i vaiaso uma, ma faʻaopopo sina suauu i le taʻavale filifili.

5. Lubricate le conditioner o le masini pellet wood ma le tauaveina o le fafaga fafaga tasi i le masina.

6. O le mea mulimuli e tatau ona gauai atu i ai o le lubricate o le faʻavaa tipi o le sawdust pellet masini tasi i le aso, ma e fautuaina e lubricate ma le lima ina ia faafaigofie ai le taotoga.

O loʻo i luga o le aotelega o la matou kamupani e uiga i faʻamatalaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo manaʻomia le lubrication o le sawdust pellet machine i le taimi o le faʻaogaina o le pelletizing o le sawdust pellet machine.Ina ia aloese mai le toilalo o le masini paluga laupapa i le taimi o le faʻaogaina o le pelletizing ma faʻapea ona aʻafia ai le gaosiga, e tatau ona faʻatino galuega faʻaleleia i luga o le masini fafie i taimi masani.

1 (40)


Taimi meli: Iul-13-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou