Le ausia tutusa o masini pellet biomass ma otaota laau meataalo

O le susu soya e fai ai falai, Bole na fai le Qianlima, ma masini pellet biomass e fai ai le pefu sau ma vaomago.

I tausaga talu ai nei, ua faʻamalosia le malosi faʻafouina, ma ua faʻaaogaina pea le eletise e faʻaosofia ai le tamaoaiga lanu meamata ma galuega tau siosiomaga.E tele naua mea e mafai ona toe fa'aaogaina i nu'u i tua, ma o fasi fafie ma straw o se tasi o ia mea.Ina ua maeʻa ona tulaʻi mai masini pellet biomass, o le toe faʻaaogaina o otaota ua matua iloa lelei.O le a le taua o le masini pellet mo punaoa faʻafouina?

1. Le va'aiga o le puipuiga malu

Malosiaga fa'afouina e mafai ona fesoasoani lelei i le le lava o punaoa malosi ma e taua tele.

2. Vaaiga ile tausiga ole siosiomaga

O malosiaga fa'afouina e mafai ona fa'aleleia atili ai le fa'aleagaina o le si'osi'omaga, manuia ai le atunu'u ma tagata, mafai ai e tagata ona ola ma galulue i le filemu ma le lotomalie, ma maua ai se olaga fiafia.

3. Faatelevaveina le atinaʻeina o fanua talosaga

Malosiaga fa'afouina ose mana'oga fa'avae mo le fa'atinoina o le manatu fa'asaienisi o le atina'e ma le fa'atuina o se sosaiete fa'asaoina tupe.

4. Atiina ma fa'aaoga malosiaga fa'afouina i nu'u i tua

E mafai ona sili atu le lelei o le siitia o tupe maua a le au faifaatoaga, faaleleia tulaga i tua, ma e mafai ona faatelevaveina le faagasologa o le fausiaina o nuu i tua.

5. Taulai atu i malosiaga fa'afouina

E mafai ona fausia ai se tulaga fou o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga ma suia le fausaga o fale gaosi oloa.O le faʻalauiloaina o suiga i auala faʻaleleia o le tamaoaiga, faʻalauteleina o galuega, ma faʻalauteleina le tamaoaiga ma agafesootai atinaʻe, o faʻamoemoega tau atinaʻe e matua aoga lava le gauai.

1 (18)
O loʻo i luga o le faʻalauiloaina o le taua o masini pellet biomass i punaoa faʻafouina.E tele lava ina atagia i le puipuiga o le malosi, puipuiga o le siosiomaga, atinae o fanua talosaga, faaleleia o tulaga tau tamaoaiga i nuu i tua, ma le faalauiloaina o atinae gafataulimaina ma agafesootai.Ou te faamoemoe e mafai ona e iloaina.

E le gata i lea, i le faaopoopo atu i punaoa faʻafouina, o lenei ituaiga masini masini masini e fesoasoani tele i le gaosiga o meaʻai o lafumanu ma moa i totonu o nuʻu faʻatoʻaga.E tatau ona tatou aoao e faaaoga atoatoa ma talafeagai


Taimi meli: Apr-06-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou