Na fa'aalia e le kamupani a Kingoro i le Netherlands New Energy Products Symposium

Shandong Kingoro Machinery Co., Ltd na ulufale atu i Netherlands ma le Shandong Chamber of Commerce e faʻalauteleina fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga i le fanua o le malosi fou. O lenei gaioiga na faʻaalia atoatoa ai le uiga faʻamalosi a le kamupani a Kingoro i le tulaga o le malosi fou ma lona naunautaiga e faʻatasi ma maketi faavaomalo ma faʻalauteleina le galulue faʻatasi.
665483164b68a75c76a2fbba401134d

O Netherlands o loʻo i ai tekinolosi faʻapitoa ma le poto masani i le tulaga o le malosi fou, aemaise lava i le malosi o le matagi, malosi o le la ma isi fanua. O le asiasiga a le kamupani a Kingoro Machinery i Netherlands o le a le gata ina fesoasoani ia malamalama ma aʻoaʻo mai i Netherlands 'tekonolosi ma poto masani, ae faʻapea foʻi le fausia o se faʻasalalauga felagolagomaʻi ma manumalo-manumalo mo itu uma e lua. E ala i fefaʻatauaʻiga loloto ma faʻapipiʻi, e mafai e le kamupani a le Kingoro Machinery ona faʻalauteleina le maketi faʻavaomalo, faʻaleleia le faʻaogaina o faʻailoga, ma aumaia ai foʻi avanoa atinaʻe fou i le alamanuia fou malosi i Netherlands.
51b5b760607a319e53a56cf77be35e2

O le ulufale atu o le kamupani a Kingoro Machinery i Netherlands e faʻalauteleina fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga i le matata o le malosi fou o se gaioiga faʻatino e tali atu ai i le faʻatulagaina o le malosi o le kamupani ma le taʻiala o le atinaʻe lanu meamata ma maualalo. O le a fesoasoani i le faʻalauiloaina o le suiga ma le faʻaleleia o le vaega, ma o le a fesoasoani foi i le faʻalauteleina o atinaʻe o atunuu e lua i le vaitau fou. Fetufaaiga ma felagolagomai i le malosiaga.
f685d14dc3bb1bca6c268792a1434ca


Taimi meli: Iuni-20-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou