2023 Saogalemu gaosiga "lesona muamua"

Ina ua toe foi mai aso malolo, ua toe amata galuega ma gaosiga o kamupani taitasi.Ina ia faʻaleleia atili le "Lesona Muamua i le Amataina o Galuega" ma faʻamautinoa se amataga lelei ma se amataga lelei i le gaosiga saogalemu, ia Ianuari 29, na faʻatulagaina e Shandong Kingoro tagata faigaluega uma e auai i le "Lesona Muamua i le Amataina o Galuega" i luga o le gaosiga o le saogalemu "Vasega" gaioiga.

O le saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga o le faavae lea o galuega uma.O le sainia o le tusi o tiute o le saogalemu o le faʻalapotopotoga o se faʻailoga e faʻamaualuga e le kamupani le pulega o le saogalemu ma o le matafaioi foi lea a tagata faigaluega uma a le kamupani.E ala i le sainia o le tusi mo le saogalemu, o le malamalama o tagata faigaluega uma ma le lagona o le matafaioi e faʻaleleia, ma o loʻo faʻamalamalamaina le faʻamoemoega o le saogalemu mo tagata faigaluega i laʻasaga uma, lea e fesoasoani i le faʻatinoina o le faiga faʻavae o le saogalemu o le "saogalemu. muamua, puipuia muamua”.

I le taimi lava e tasi, o le ave o le mataʻitusi autu o le saogalemu o se avanoa e faʻapalapala ai i luga o le laulau, faʻatino i lea laasaga ma lea laasaga mai luga i lalo, ma faʻatino taimi suʻesuʻe, faʻamatalaga, ma le faʻasaʻoina o lamatiaga saogalemu i aso taitasi, lea o le a fesoasoani e ausia. sini faaletausaga o le pulega o le saogalemu.

svdf (3)
svdf (2)
svdf (1)

Taimi meli: Ian-22-2024

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou